Hopp til innholdet

Norwegian Horse Festival

Langhelgen onsdag 20.- søndag 24. februar var det duket for tidenes aller første Norwegian Horse Festival på Lillestrøm. Dette internasjonale stevnet i både sprang og dressur har tatt over for AEG og ble en stor suksess! En del sprangryttere fra Sylling var med og det ble ridd mange fine runder på de vanskelige banene.

Når det bygges så vanskelig og konkurransen er så høy som det den var i helgen var det en stor prestasjon av Fanny Carine Bærø og Master Bob som sikret seg en 4. plass allerede på onsdagen i klassen 1.05 m for ponni kat II.

Noen flere plasseringer ble det dessverre ikke for syllingrytterne, men man kan ha mange gode runder selv om resultatene ikke når helt opp!

Gratulerer så mye til alle som var med!

Fanny Carine Bærø og Master Bob, 4. plass 1.05 m ponni kat II (hvit ponni)