Hopp til innholdet

Første vintercupstevne i dressur

18.-19. november ble det første vintercupstevnet i dressur arrangert av Hønefoss og Ringerike rideklubb. Deltakerantallet denne helgen var noe lavere enn for forrige helgs sprangstevne, men flere Syllingryttere var likevel på plass.
I klasse LB:2 hest på lørdag red Hanne Charlotte Skai Vålbekk og Windfall’s Luna inn til 65,600% og med det tok de førsteplassen i klassen. Litt tidligere på dagen, i klasse LC:2 ponni red Hanne Charlotte sin datter Linea Skai Vålbekk med samme ponni til 58,077% og ble med det den andre uplasserte i klassen.
Katja Christiane Svennevig og Dex debuterte i MC:3 for hest og endte med et godt godkjent resultat på 59,339%. Konkurransen var hard denne helgen og resultatet holdt dessverre ikke til en plassering.

På søndag var Tina Svenkerud og Jahrs Dragon Tatoo tidlig oppe med starttid allerede klokken 09.00. Ekvipasjen red et godt program i klasse LA:1 ponni og endte på 60,345%, noe som dessverre ikke nådde helt opp på pallen denne gangen.
I LA:1 for hest var Emilie Svennevig Fjeldstad og Dex på plass. Også i denne klassen var konkurransen hard, og deres 64,483% holdt dessverre heller ikke til plassering.

Gratulerer med supre runder alle sammen!