Hopp til innholdet

Kingsland Oslo Horse Show 2019

Da var høsten kommet og det var atter en gang klart for Kingsland Oslo Horse Show, 2019. Dette er et stort stevne med klasser både på nasjonalt og internasjonalt nivå som går over to uker. På plass hadde Sylling rideklubb også i år flere ryttere. Her er en oversikt:

Josefine Carlotta Aanesen og hennes kat. I ponni Roll on Two startet showet for syllingrytterne denne gangen. Allerede søndag 13/10 tok ekvipasjen en super 1. plass i MB etter en flott feilfri runde. Gratulerer!

Helgen etterpå var Fanny Carine Bærø på plass med sin kat. II ponni Master Bob. Torsdag 17/10 red de en feilfri runde med hele 76 i stilpoeng, noe som holdt til en 2. plass i klasse MB.
Fredag 18/10 var det klart for klasse MB+5, her Fanny og Master Bob også var klare. Etter enda en feilfri runde kunne ekvipasjen glede seg over en ny 2. plass!

Gratulerer så mye til begge to!