Andre vintercupstevne i dressur

Desember fortsatte på den samme gode måten som den startet, og det ble jammen meg kapret pallplasser også denne helgen. Nå var det dressurrytterne som var på banen, med deres andre vintercupstevne for sesongen. Stevnet ble arrangert av Sigdal og Rosthaug Hestesportslag lørdag 8. desember og søndag 9. desember.

Josefine Amanda Hilling og Sunniva Maria Hilling har tatt med mesteparten av Hilling-hestene til Buskerud VGS der Josefine går på skole og Sunniva jobber som lærling. Det var dermed ikke så rart av Josefine stilte til start i hele fire klasser med to forskjellige hester denne helgen. Først ut på lørdagen var fire år gamle Storhaugs Betinas Surprise som sjarmerte dommerne i senk og sikret seg 69,231% og 1. plass i LC for hest. Deretter var det Black Diamonds tur til å, sammen med Josefine, danse seg gjennom MC-programmet til 66,129% og også her en 1. plass.
Men Bertine Elise Richardsen Bøhn og Auburn Joey hadde også tatt turen til Rosthaug denne lørdagen. Der gjennomførte de et veldig fint program i LB hest som holdt solide 62,000% og en 2. plass!

Josefine Amanda Hilling og Black Diamond var tilbake på plass i LA på søndag der de red til 65,862% og en 1. plass til. Ekvipasjen ble også første uplasserte i MB. Det vil si at Josefine tok med seg seieren i tre av fire mulige klasser denne helgen!

På sammenlagtlisten etter de to stevnene i cupen finner vi også Linnea Skai Vålbekk og Sunny Girl som foreløpig ligger på en 3. plass i LB ponni.

Gratulerer så mye til alle dressurrytterne med flotte resultater i helgen!

Josefine Amanda Hilling og Black Diamond. 
Fotograd: Kristine Helskog