Medlemskap

Vi administrerer våre medlemmer og deres lisenser via registrene klubbadmin og sportsadmin, som henter info fra minidrett.no

Meld inn via denne linken:

Enkeltmedlem kr 350 pr år

Familiemedlemskap kr 550 pr år

Inkludert i medlemskapet er NRYF’s medlemsblad Hestesport, forsikringene til Norges Idrettsforbund,  i tillegg til alle klubbens egne medlemsfordeler.
Medlemskap faktureres ved årsskiftet, eller ved innmelding for nye medlemmer.
Dette må være betalt for at lisenser skal være gyldige! Vi sletter rytterlisenser fortløpende om ikke medlemsavgiften blir betalt.

Familiemedlemskap er for familiemedlemmer i samme husstand.

Klubben får tilskudd for alle medlemmer under 19 år, så vi oppfordrer alle til å melde inn hele familien. Send en mail til oss for å gi beskjed om hvilke medlemmer som skal kobles sammen i familiemedlemskapet.

Hvis dere ønsker å melde dere ut av klubben, må også dette gjøres via minidrett.no. Frist for utmelding er 31.desember inneværende år, for å ikke bli krevd for medlemsavgift påfølgende år.

Overganger til ny representasjonsklubb vil ikke bli godkjent om ikke alle økonomiske forpliktelser overfor Sylling Rideklubb er oppgjort.