Hopp til innholdet

Baltic cup i Flyinge Sverige

Helgen 23.-25. mars dro Camilla Finsrud og Fanny Carine Bærø til Flyinge i Sverige for å delta på årets første stevne i Baltic cup. Baltic cup er en serie stevner rettet mot unge sprangryttere. Det går ponniklasser, childrenklasser og juniorklasser. Til sammen er det fem stevner i løpet av sesongen der hvert stevne består av fire stevnedager. Ponniklassene går som nasjonale klasser mens hesteklassene er internasjonale.
Og det var altså denne helgen det hele startet i årets Baltic cup. Med to ryttere på plass var Sylling Rideklubb godt representert og jammen ble det ikke premier på begge ekvipasjer allerede denne første helgen.
Etter noen dager med å finne seg til rette i Sverige startet Fanny Carine Bærø lørdagen med en feilfri runde i 1.05 cm for ponni kategori II med ponnien Master Bob. Med en tid på 56,37 sekunder endte ekvipasjen på en 7. plass av 33 startende. Gratulerer!

Camilla Finsrud og Feona brukte også noen dager på å finne roen i Flyinge, men på lørdagen klaffet alt som det skulle også for dem. Hinderhøyden ble økt til 1.40 meter, det høyeste den skulle være denne helgen, og med en lynrask runde og kun 4 feilpoeng red Camilla Finsrud og Feona inn til en fantastisk 2. plass! Dette var en stor internasjonal Grand Prix klasse med ekstrem sterk konkurranse. Det er ingenting annet å si enn gratulerer til den unge ekvipasjen!